Werken en leren

Bij Terminal Recruiters bieden we perfecte leerwerktrajecten en daarmee technici en operators voor nu en voor de toekomst. Tijdens het leerwerktraject ontwikkelt de leerling zich tot vakvolwassen medewerker. Wij zorgen voor de opleiding en begeleiden de leerling procesoperator en maintenance naar het diploma.

Terminal Recruiters zorgt voor de gemotiveerde leerlingen, de bedrijven bieden de leerwerkplekken. Wij nemen de volledige werving, selectie, scholing, begeleiding, verzekering en uitbetaling van de leerlingen voor onze rekening.

Leer, werk, verdien!

Wat is er mooier dan geld verdienen en tegelijk je diploma halen? En wat voor diploma?! Hiermee verzeker je jezelf van een mooie toekomst in de beste branche die er is!

Ben je geen type om vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten? En wil je wel graag (alsnog) een MBO-diploma behalen en een mooi vak leren? Dan is een BBL-opleiding de juiste oplossing voor jou. BBL betekent Beroeps Begeleidende Leerweg waarbij je je werk en opleiding combineert.

Terminal Recruiters is er ook voor jou!

Terminal Recruiters richt zich ook op jongeren met technische ambitie die in een leerwerktraject willen doorgroeien tot volwaardig terminalmedewerker in de haven. Terminal Recruiters heeft contact met de beste leerbedrijven in de regio.

leerling

  WIJ NEMEN DIRECT CONTACT OP MET JOU!


  BellenMailen

  Leer, werk, verdien!

  • 2 jaar werken en lekker verdienen;
  • 2 jaar hard studeren, werken aan je toekomst;
  • Na 2 jaar: een algemeen erkend vakdiploma (o.a. VAPRO B).

  Hier krijg je geen spijt van! Twijfel je of het iets voor jou is? Bel ons voor direct advies!