Voor bedrijven

Terminal Recruiters richt zich op de werving, selectie en payrolling van technici in de industrie, met name operators, maintenance technicians en leerlingen. Die wereld kennen wij als geen ander.

Door onze ervaring, zowel aan de recruitment kant als aan de Terminal kant, weten we precies waar we op moeten letten bij de screening van kandidaten. Daarnaast hebben we een enorm netwerk van ervaren en gekwalificeerde kandidaten en werven wij via unieke zoekmachines als sociale media waardoor we daadwerkelijk andere kandidaten kunnen voorstellen dan andere partijen. Door ons voorgedragen kandidaten worden vaker uitgenodigd en veelal uiteindelijk in dienst genomen.

Inhoudelijke kennis

Bij Terminal Recruiters heeft u geen contact met een (commerciële) consultant of intercedent maar direct met Martin of Wilko die direct begrijpen wat uw wensen zijn. Kortom: wij weten wie u zoekt! Door onze werkwijze en focus kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende kandidaat aan u voorstellen.

Wij willen de beste zijn!

Dit realiseren we door:

 • 24/7 top service en dienstverlening te bieden;
 • 100% betrouwbaarheid;
 • Professionele werkwijze, heldere afspraken;
 • Conform de meest recente wet- en regelgeving (WAADI);
 • Beste prijs/kwaliteitgarantie.

  WIJ NEMEN DIRECT CONTACT OP MET JOU!


  BellenMailen

  Beste prijs/kwaliteitgarantie

  Bij Terminal Recruiters heb je de beste prijs/kwaliteitgarantie en geldt: ‘no cure, no pay’. Wij brengen geen kosten in rekening totdat de juiste kandidaat bij u aan de slag gaat.

  Interesse? Hulp bij vacatures?

  Heb je interesse? Wil je kennismaken met ons of met een van onze kandidaten? Of wil je geheel vrijblijvend direct een aantal CV’s ontvangen? Bel of mail gerust! Wij zijn altijd bereikbaar. Tot slot, referenties zijn ruim voorhanden en verstrekken we graag.