HEB JIJ DE GOUDEN TIP?


Breng een kandidaat aan en krijg een waardebon!

Wil jij een waardebon t.w.v € 250,- ? Breng dan een geschikte nieuwe kandidaat aan!

Bekijk de actie

Over ons


Welkom in de wereld van aanpakkers en doorpakkers


Wij selecteren op karakter

Met Terminal Recruiters richten we ons op uw belangrijkste succesfactor: (technisch) personeel. Terminal Recruiters komt zelf uit de wereld van haven en procesindustrie en heeft het netwerk en de kwaliteit in huis om terminals en werkzoekenden bij elkaar te brengen, beiden profiteren.

Vanuit onze eigen pool met ervaren operators, surveyors, teamleaders en werkvoorbereiders zorgen we voor tijdelijke bezetting tijdens drukke periodes of voor speciale projecten. Voor de normale bezetting werven we middels de moderne media, maar nadrukkelijk ook lokaal en via het netwerk. Vervolgens selecteren we o.b.v. de gewenste persoonlijkheidskenmerken en onze ervaring. En niet te vergeten natuurlijk ‘fact checking’; wij vragen altijd referenties.

Klant is Koning

Wij doen voor u net dat stapje extra.

Service & Kwaliteit

Wij zijn 100% betrouwbaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

TOP REFERENTIES

Referenties zijn ruim voorhanden
en verstrekken we graag!

Kennis en ambitie zijn niets zonder verbinding


Ons team

Leonie Brandenburg

Senior Consultant

Wendy Beukman

Planner / Backoffice

Marieke Wennekes-Bode

Finance Representative

Marco Visser

Operations Coördinator

Lenny Schults

Operations Manager

Martin Wennekes

Toen ik ruim 31 jaar geleden via een contractor startte in de functie van Proces Operator (Chemie en later Petroleum) wist ik het zeker “mijn keuze om via deze weg carrière te gaan maken in de Petrochemische Industrie was de juiste”.

Voor velen in de Petrochemische Industrie ben ik een bekend gezicht. Ruim 24 jaar heb ik vele kandidaten kunnen helpen aan een goede baan en de opdrachtgevers binnen mijn netwerk aan de juiste kandidaat. Iets waar ik nog altijd heel erg trots op ben!
Na een korte tussenstop in de wereld van TIC (Testing, Inspectie en Certificering) bij een beursgenoteerde organisatie (Intertek) heb ik de keuze gemaakt om mijn passie voor de rekrutering van Terminal Personeel in de Petrochemische Industrie weer op te pakken. Mijn motto? Ons NET, Uw WERK

Ons netwerk van top kandidaten en gerenommeerde opdrachtgevers is er klaar voor! Wij ook!

Wilko Pronk

Mijn netwerk bevindt zich al bijna 23 jaar rondom de petrochemie/procesindustrie en terminals. Deze wereld blijft altijd boeien; de trots en passie van de mensen die er in werken is opvallend en werkt aanstekelijk. Veiligheid is de bindende factor.

Zelf heb ik bij diverse terminals gewerkt, de laatste jaren als dienstverlener in het opleiden van leerling operators en leerling technici. Dit is ook nodig; o.a. vergrijzing, versnelde technologische ontwikkeling en mismatch op de arbeidsmarkt leiden tot een constante behoefte aan goed en opgeleid personeel. Mijn doel? Service en dienstverlening waar je blij van wordt!

Leonie Brandenburg

Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de wereld van de petrochemie/tankopslag sta ik mijn mannetje wel! Trots op het feit dat ik de laatste jaren al vele medewerkers aan een mooie werkplek heb kunnen helpen!

De uitdaging blijft om klanten te voorzien van de juiste gemotiveerde medewerker, maar zeker ook nieuwe talenten te koppelen aan de juiste werkgever! Mijn doel? Zorgen dat zowel de klant als de medewerker tevreden zijn én blijven. Door middel van een goede communicatie, eerlijkheid en service met een glimlach. 🙂

Medewerkers zijn bij mij ook klant!

Roxanne Bravenboer

Uit het gezellige Hellevoetsluis, met een passie voor boten, vogels en sterrenkunde. De Rotterdamse haven is mijn achtertuin en daarom ben ik extra gemotiveerd om alles te weten over wat er zich afspeelt!

Ik zou graag meer vrouwen in de haven zien en hoop deze dames dan ook tegen te komen bij klanten, als kandidaat of tijdens de verschillende netwerkbijeenkomsten?! Ik ben altijd vrolijk en daarom is mijn slogan: ‘Een blij mens is het halve werk!’ En… zeg maar gewoon Rox hoor 😉

Marco Visser

Na ruim 25 jaar in de autoschade te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt als Bunker Surveyor. Dit heb ik ruim 8 jaar gedaan en toen ik daar geen uitdaging meer in zag ben ik gaan werken als Flex Opererator bij Terminal Recruiters. Op dit moment spring ik soms nog bij op verschillende Terminals en werk ik als Operations Coördinator. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan want als hobby knap ik oude brommers en motoren op en loop ik veel met mijn 3 honden. Verder kan ik nog vertellen dat ik getrouwd ben en op het mooie eiland van Goeree Overflakkee woon.

Lenny Schults

Na een aantal mooie jaren in de inspectie wereld actief geweest te zijn. Een mooie carrière heb opgebouwd bij Inspectorate, later Bureau Veritas.
Heb ik de stap gemaakt naar Terminal Recruiters om mijn loopbaan een mooi vervolg te geven.
Ik sta volledig klaar om onze dienstverlening en mijn netwerk in te zetten om de standaarden van Terminal Recruiters hoog te houden zoals u van ons gewend bent.
Zoals een van de spreekwoorden van Terminal Recruiters luid:
“Een blij mens is het halve werk”
Sta ik dan ook volledig achter en slaat zeker op mij!
Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met mij of een van mijn collega’s.

Bart Kuijs

Even voorstellen, ik ben Bart en ik ben woonachtig in het prachtige Brielle. Als een behulpzaam en meedenkend persoon sta ik volledig achter het motto van ons bedrijf, Terminal Recruiters: Wij selecteren op karakter. Bij Terminal Recruiters werken we hard om de beste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers. Als team zetten we ons in om onze klanten te ondersteunen bij het aannemen van de juiste mensen voor hun organisatie. Ik ben trots om deel uit te maken van dit geweldige team en om onze klanten te kunnen helpen met het vinden van de beste kandidaten en om de kandidaten uiteraard gelukkig te maken door het vinden van een werkgever die bij de persoon past. Een blij mens is het halve werk.

DÉ SPECIALIST IN HET REKRUTEREN
VAN TERMINAL PERSONEEL

Schrijf je in en ontvang een baan die bij jou past!

Bel mij terug!

Laat je gegevens achter en wij bellen
je zo spoedig mogelijk terug.

    Bel mij terug