de beste oplossing? De praktijk is ons bewijs

Terminal Recruiters

Met Terminal Recruiters richten we ons op uw belangrijkste succesfactor: (technisch) personeel. Terminal Recruiters komt zelf uit de wereld van haven en procesindustrie en heeft het netwerk en de kwaliteit in huis om terminals en werkzoekenden bij elkaar te brengen, beiden profiteren.

Vanuit onze eigen pool met ervaren operators, surveyors, teamleaders en werkvoorbereiders zorgen we voor tijdelijke bezetting tijdens drukke periodes of voor speciale projecten. Voor de normale bezetting werven we middels de moderne media, maar nadrukkelijk ook lokaal en via het netwerk. Vervolgens selecteren we o.b.v. de gewenste persoonlijkheidskenmerken en onze ervaring.

Wij willen de beste zijn!

Dit realiseren we door:

 • 24/7 top service en dienstverlening te bieden;
 • 100% betrouwbaarheid;
 • Professionele werkwijze;
 • Handelen conform de meest recente wet- en regelgeving;
 • Beste prijs/kwaliteitgarantie.

Terminal Recruiters is hèt adres voor al uw terminal vacatures.

Met onze dienstverlening maken we het verschil voor:

 • operationeel personeel (operators)
 • onderhoudspersoneel
 • kader / management
 • leerlingen
Image

Wij nemen direct contact op met jou!

Wij kunnen je het beste
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Terminal Recruiters is het adres voor al uw terminal vacatures. Met onze dienstverlening maken we het verschil voor:

 • operationeel personeel (operators)
 • onderhoudspersoneel
 • kader / management
 • leerlingen

TTR is de gespecialiseerde dienstverlener voor technisch personeel in de regio Antwerpen/Rotterdam/Amsterdam.

Wij zijn professionals als het gaat om zowel tijdelijk, vast, en project personeel. Van ervaren operators en verladers, maintenance technici, tot technisch talent dat met perfecte opleidingstrajecten zorg draagt voor een uitgebalanceerde toekomst. TTR kent de mensen, weet de weg en weet wat er speelt.

martin-wennekes.jpg

MARTIN WENNEKES

Toen ik ruim 31 jaar geleden via een contractor startte in de functie van Proces Operator (Chemie en later Petroleum) wist ik het zeker "mijn keuze om via deze weg carrière te gaan maken in de Petrochemische Industrie was de juiste".

Voor velen in de Petrochemische Industrie ben ik een bekend gezicht. Ruim 24 jaar heb ik vele kandidaten kunnen helpen aan een goede baan en de opdrachtgevers binnen mijn netwerk aan de juiste kandidaat. Iets waar ik nog altijd heel erg trots op ben!

Na een korte tussenstop in de wereld van TIC (Testing, Inspectie en Certificering) bij een beursgenoteerde organisatie (Intertek) heb ik de keuze gemaakt om mijn passie voor de rekrutering van Terminal Personeel in de Petrochemische Industrie weer op te pakken. Mijn motto? Ons NET, Uw WERK

Ons netwerk van top kandidaten en gerenommeerde opdrachtgevers is er klaar voor!  Wij ook!

T: +31 (0)6 27 08 70 89
E:  martin@terminalrecruiters.nl 

linkedin.png
kringel2.png
wilko-pronk.jpg

WILKO PRONK

Mijn netwerk bevindt zich al bijna 23 jaar rondom de petrochemie/procesindustrie en terminals. Deze wereld blijft altijd boeien; de trots en passie van de mensen die er in werken is opvallend en werkt aanstekelijk. Veiligheid is de bindende factor.

Zelf heb ik bij diverse terminals gewerkt, de laatste jaren als dienstverlener in het opleiden van leerling operators en leerling technici. Dit is ook nodig; o.a. vergrijzing, versnelde technologische ontwikkeling en mismatch op de arbeidsmarkt leiden tot een constante behoefte aan goed en opgeleid personeel. Mijn doel? Service en dienstverlening waar je blij van wordt!

T:  +31 (0)6 11 62 92 99
E: wilko@terminalrecruiters.nl 

linkedin.png
kringel2.png
roxanne-bravenboer.jpg

ROXANNE BRAVENBOER

Uit het gezellige Hellevoetsluis, met een passie voor boten, vogels en sterrenkunde. De Rotterdamse haven is mijn achtertuin en daarom ben ik extra gemotiveerd om alles te weten over wat er zich afspeelt!

Ik zou graag meer vrouwen in de haven zien en hoop deze dames dan ook tegen te komen bij klanten, als kandidaat of tijdens de verschillende netwerkbijeenkomsten?! Ik ben altijd vrolijk en daarom is mijn slogan: 'Een blij mens is het halve werk!' En... zeg maar gewoon Rox hoor ;-)

T: +31 (0)181 - 47 04 70
E: roxanne@terminalrecruiters.nl

linkedin.png
kringel2.png
leonie-brandenburg.jpg

Leonie Brandenburg

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de wereld van de petrochemie/tankopslag sta ik mijn mannetje wel! Trots op het feit dat ik de laatste jaren al vele medewerkers aan een mooie werkplek heb kunnen helpen!

De uitdaging blijft om klanten te voorzien van de juiste gemotiveerde medewerker, maar zeker ook nieuwe talenten te koppelen aan de juiste werkgever! Mijn doel? Zorgen dat zowel de klant als de medewerker tevreden zijn én blijven. Door middel van een goede communicatie, eerlijkheid en service met een glimlach. :-)

Medewerkers zijn bij mij ook klant!

T: +31 (0)6 21 30 09 30
E: leonie@terminalrecruiters.nl

linkedin.png
kringel2.png
peter-van-uden.jpg

Peter van Uden

Als ik terug kijk zie ik een duidelijke lijn m.b.t. het opleiden en trainen van de nieuwe generatie, dit is mij op het lijf geschreven.

Na mijn dienstperiode kwam ik bij een inspectiebureau in de Rotterdamse haven terecht, gespecialiseerd in het inspecteren en analyseren van vloeibare ladingen. Dit vond ik fantastisch, werken in de Rotterdamse haven en aan boord staan van een van de grootste Oil Carriers ter wereld, dit was het! Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en opleiden van jong talent in o.a. de haven, dus de omgang met mensen zit wel snor.

Voor het uitbreiden van onze flexdienst kan ik een mooie combinatie maken van deze 2 werelden, het opleiden/begeleiden en aansturen van medewerkers en feeling houden met het operationele werk.

Ons motto is niet voor niets ONZE FLEXIBILITEIT VOOR UW ZEKERHEID en hopen dat u daar grondig gebruik van zult maken.

T: +31 (0)6 11 77 52 64
E: peter@terminalrecruiters.nl

linkedin.png

VOLG ONS!

linkedinn.png
faceb.png