Frank Pikart gestart bij Logistic Recruiters!

Frank Pikart gestart bij Logistic Recruiters!

sep 16, 2019 Nieuwsfeed by vincent

Frank Pikart gestart bij Logistic Recruiters!
Met trots mogen wij melden, dat per vandaag Frank Pikart-van den Heuvel is begonnen als General Manager bij Logistic Recruiters. Logistic Recruiters is al behoorlijk aan de weg aan het timmeren en inmiddels hebben verschillende mensen een (vaste) baan via ons weten te vinden. Frank heeft ruime ervaring binnen de logistieke bemiddeling. Hieronder stelt hij zich voor.

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij!

Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk.

Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!

Frank Pikart-van den Heuvel