WIJ SELECTEREN OP KARAKTER!
DE BESTE OPLOSSING? DE PRAKTIJK IS ONS BEWIJS
WIJ HET NET, U HET WERK
Slider

Inschrijven

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Meer informatie

Gewenste branches

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Algemene voorwaarden

Nieuws

Salesmensen ongemotiveerd? Zoek naar oorzaken, schrijft Marcel Hoefman

TR; gevolgen van onethisch managen

Onethisch verzoekje aan een medewerker? De negatieve gevolgen liggen op de loer Eén op de vijf medewerkers heeft weleens de druk gevoeld om gedrag te vertonen dat niet door de beugel kan. De mogelijke gevolgen van een onethisch verzoek: mindere motivatie en prestaties. Getty Images Geschreven door: Redactie 4 mei 2021  3,5 minutenJe leest nu: Onethisch verzoekje aan een medewerker?
Read More

Lees verder

TR Update; overslag Rdam groeit met 3%

Overslag Rotterdam groeit 3% KWARTAALCIJFERS De haven van Rotterdam heeft in het eerste kwartaal 115,8 miljoen ton lading overgeslagen, 3% meer dan dezelfde periode vorig jaar.ROB MACKOR Stuur een e-mail 28 april 2021 12:49TwitterFacebookLinkedIn Volgens Havenbedrijf Rotterdam is dit ‘een volgende stap in het herstel na de daling van de overslag als gevolg van de Covid-19 pandemie’.
Read More

Lees verder

TR; Janssen vaccin mag weer, avondklok verdwijnt…. lees verder!!

Janssen-vaccin mag weer – Winkels en terrassen gaan weer open, avondklok verdwijnt En verder in deze nieuwsupdate: aftreden levert Zalm-protegé Vogelzang 3 miljoen euro op, communicatieplatform CM.com groeit 70 procent, brouwer Swinkels op koers met circulair doel en IEA voorspelt fikse toename CO2. Johnson & Johnson Geschreven door: Ewald Smits 21 april 2021  3,5 minutenJe leest nu: Janssen-vaccin mag weer
Read More

Lees verder
Meer Nieuws
golf