HEB JIJ DE GOUDEN TIP?


Breng een kandidaat aan en krijg een waardebon!

Wil jij een waardebon t.w.v € 250,- ? Breng dan een geschikte nieuwe kandidaat aan!

Bekijk de actie

Hoe zorg je het best voor jezelf als je een burn-out hebt?


Hoe zorg je het best voor jezelf als je een burn-out hebt?

  • Terminalrecruiters
  • 24-11-2022
  • Nieuws

Contentmanager Yael (28) is al een paar maanden uit de running. Ze heeft last van paniekaanvallen en zware vermoeidheid. Toch vult ze haar dagen met activiteiten en pas na middernacht ligt ze in bed. In de serie Loopbaankwesties bespreekt loopbaancoach en journalist Jolan Douwes wat ze kan doen om sneller te herstellen.
‘Wist jij hoe vies angstzweet ruikt?’ Yael* moet er zelf om lachen. Ze vertelt over haar burnout-klachten: ze heeft zich ziek gemeld en voelt zich alleen thuis al heel belabberd. Haar lichaam hunkert naar de slaapstand, maar ze houdt zich aan het advies van familieleden en vrienden om overdag geen rust te nemen en vooral veel ‘leuke’ dingen te doen.

Als haar werkgever Yael aan mij koppelt, maken we daar meteen andere afspraken over; slapen is cruciaal in de eerste fase van een burn-out. Om de overgang niet te groot te maken, spreken we af dat het licht om elf uur ’s avonds uitgaat. Al zou een uurtje eerder beter zijn. Overdag mag Yael best haar bed in, als dat maar voor drie uur ’s middags gebeurt. Anders kan haar slaapritme in de war raken.

Lees het hele artikel hier: Hoe zorg je het best voor jezelf bij een burn-out | Intermediair

Bron: intermediair.nl – Jolan Douwes
Afbeelding: Pexels.com

DÉ SPECIALIST IN HET REKRUTEREN
VAN TERMINAL PERSONEEL

Schrijf je in en ontvang een baan die bij jou past!